Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. Cel mai sexy amant din zodiac - tu ştii cine nu te lasă să dormi o noapte întreagă?

Sunday, 03 June 2018, 20:42 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop. Ştiai că există nativi cu care poţi vedea un film liniştită, dar şi nativi care nu te lasă să dormi o noapte întreagă? Iată care sunt cei mai buni amanţi ai zodiacului: 

3. Berbec

Berbecii știu mai bine ca oricine să creeze o atmosferă romantică și au o imaginație debordantă în a-și pune în scenă cele mai îndrăznețe fantezii. Ei adoră să fie zgâriați sau mușcați și nu le e rușine să țipe de plăcere în timpul actului sexual.

2. Fecioara

Nativul în Fecioară este adeptul iubirii rafinate. Acestuia îi place să dețină controlul, de aceea această poziție este ideală, permițându-i să stabilească unghiul și ritmul penetrării. Se dau în vânt după tot felul de joculețe erotice. Un nativ din zodiac Fecioară știe întotdeauna ce vrea, iar partenerul său poate fi sigur că va avea parte de o experiență sexuală de neuitat.

1. Scorpion

Este zodia cu cel mai fierbinte sânge și poate cel mai nesătul amant dintre toate semnele horoscopului. Dacă te vei lăsa pradă dorințelor unui Scorpion, s-ar putea să treci de la stimulare orală, la penetrare adâncă. Dacă ești o fire mai timidă și nu te simți pregătită de sex sălbatic, stai departe de un Scorpion, căci odată ce ai ajuns în patul acestuia, nimic nu te mai poate salva!

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL