Coronavirus - România: 121235 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 2018. Viața acestei zodii se va schimba definitiv anul viitor. În sfârșit!

Tuesday, 12 December 2017, 14:53 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP 2018 Berbec

Cele mai importante şi profitable lucruri sunt cele pentru care munceşti din greu, iar acest lucru se aplică şi relaţiilor. Vei avea o frumoasă schimbare în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, însă va trebui să munceşti pentru ea. 2018 este un an în care, dacă schimbările sunt făcute, vei întâlni intimitate şi iubire.


HOROSCOP 2018 Taur

Pentru tauri, anul 2018 poate fi un an mare în ceea ce priveşte romantismul: posibilitatea căsătoriei poate fi pe masă. Dacă relaţia ta nu se află în acea zonă încă, vei experimenta intimitate şi iubire profundă în noul an. Vei întâlni pe cineva care te va ajuta în toate lucrurile pe care îţi propui să le faci.

HOROSCOP 2018 Gemeni

Este minunat că ştii valorea muncii grele, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la toată distracţia. Găseşte o soluţie să mai socializezi, poate chiar vei întâlni pe cineva special. Proiectele mari îţi vor umple timpul, însă trebuie să înveţi să faci pauze. Ai multă energie, optează pentru un abonament la sală împreună cu o persoană specială din viaţa ta.

HOROSCOP 2018 Rac

Dacă ai simţit că viaţa ta amoroasă este lăsată în bătaia vântului, anul 2018 îţi aduce schimbarea mult dorită. Viaţa ta amoroasă se va stabiliza, iar lucrurile vor deveni din ce în ce mai sigure. Acest an este făcut din iubire şi promisiuni importante. Te vei simţi din nou în siguranţă şi plin de încredere.

HOROSCOP 2018 Leu

În anul următor, leii se vor concentra pe propria persoană şi pe cum ar putea să făcă noul mare pas pe plan profesional sau cum să opteze pentru o viaţă mai sănătoasă. În timp eşti ocupat să-ţi îmbunătăţeşti propria persoană, ai grijă să nu ignori persoana iubită. Setează-ţi cu grijă priorităţile!

HOROSCOP 2018 Fecioară

Este ceva mai frumos decât o vacanţă romantică? În 2018, fecioarele se vor bucura de o mulţime de călătorii romantice cu persoana iubită. Dacă nu eşti într-o relaţie, călătoriile pe care le vei face te pot arunca în faţa cuiva cu care poţi lega o legătură de lungă durată.

HOROSCOP 2018 Balanţă

Câteodată, trebuie să mai modifici perspectivele pentru a obţine rezultate diferite. Dacă te simţi blocat, acţionează drastic, cum ar fi mutatul într-o altă zonă, alt oraş sau altă ţară. Această schimbare poate fi ce ai nevoie pentru a-ţi revitaliza viaţa personală. Ai şansa de a întâlni pe cineva special.

HOROSCOP 2018 Scorpion

Vrei să faci unele schimbări de look pentru a atrage şi mai multe priviri. În 2018, vei avea o mulţime de oportunităţi de a-ţi împărtăşi iubirea şi pasiunea. Chiar dacă oscilează foarte multă lume în jurul tău în acest an, eşti din ce în ce mai selectiv şi îţi doreşti să găseşti pe cineva exact pe gustul tău.

HOROSCOP 2018 Săgetător

Cheia unei vieţi amoroase de succes este să te cunoşti pe tine, pentru început, căci doar aşa vei reuşi să capeţi tot mai multă încredere. Acordă-ţi timp pentru a face lucruri care te fac fericit şi care îţi aduc linştea şi poate, în acest mod, vei atrage mai mult atenţia unei persoane care îţi place.

HOROSCOP 2018 Capricorn

Niciodată nu ţi-au plăcut clişeele, însă este posibil să trăieşti un clişeu foarte frumos în 2018. Cel mai bun prieten se poate transforma, fără să îţi dai seama, în partener. Dacă te afli deja într-o relaţie, te vei concentra pe modul în care poţi îmbunătăţi comunicarea dintre tine şi persoana iubită.

HOROSCOP 2018 Vărsător

Este minunat să fii ambiţios, dar pentru a fi cu adevărat fericit, trebuie să mai ignori munca şi să te concentrezi asupra altor aspecte din viaţa ta, precum relaţia actuală sau o posibilă relaţie. Dacă nu te afli, în prezent, într-o relaţie, vei începe să fii din ce în ce mai atent la locul de muncă, având în vedere o persoană care ţi-a atras atenţia.

HOROSCOP 2018 Peşti

Ai o grămadă de iubire de împărtăşit, iar 2018 va fi un an în care vei împrăştia iubire peste tot. Nu ai nevoie de un partener pentru a experimenta iubirea. Te iubeşti şi oferi iubire şi persoanelor din jurul tău, iar acesta este un lucru minunat. Vei fi deseori în centrul atenţiei.

sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL