Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HALUCINANT. Ce acuzaţii aduc părinţii unui copil. Educatoarea l-ar fi...

Wednesday, 05 December 2018, 15:21 Sursă: REALITATEA.NET

Tatăl copilului a povestit că a descoperit mai multe vânătăi pe gâtul copilului şi a cerut explicaţii angajaţilor grădiniţei frecventate de băiat. Educatoarele au susţinut că vânătăile au apărut din cauza copilului care s-a lovit în momentul în care a intrat sub o masă. Copilul însă le-a spus părinţilor că una dintre educatoare l-a strâns de organele genitale şi de gât deoarece ”a fost obraznic” şi nu a mers la baie înainte de somnul de la prânz.

Deşi educatoarea respinge acuzaţiile, părinţii au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

„Joi s-a întâmplat evenimentul. La ora 15.00 soţul l-a luat de la grădiniţă, copilul era lovit la gât, cele trei urme sunt vizibile. Am întrebat ce s-a întâmplat. Copilul mi-a spus că...pentru că a fost obraznic. Ăsta este răspunsul lui”, a declarat presei Alexandra Voicu, mama copilului.

Părinţii spun că ce la incident încoace copilul are problema cu mersul la toaletă.

”Copilul este traumatizat, a avut trei nopţi în care a plâns şi nu a dormit, nu am vrut să ajungem aici. Copilul este acum la o grădiniţă privată, suntem dezamăgiţi de instituţiile de stat”, a spus Alexandra Voicu.

Părinţii au decis să apeleze la un psiholog.

Reprezentanţii grădiniţei au declanşat o anchetă pentru a afla ce a păţit copilul de trei ani.

„Să lăsăm Parchetul să-şi facă treaba. Există o sesizare, în termen de 30 de zile sau 45, depinde de gravitatea faptei, se va lua o hotărâre. Doamna educatoare are testarea psihologică, ultima făcută în septembrie, ea vine în continuare la grădiniţă. Nu pot eu să mă pronunţ pentru că fiecare cuvânt se interpretează. Se face o inspecţie în unitate, există o comisie de etică şi va analiza cazul. Învăţătoarea este aici din septembrie, este calificată”, a declarat presei educatoarea coordonatoare la Grădiniţa nr. 15, Mărioara Cherciu.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL