Hagi, făcut praf de Cristi Geambaşu: "Poţi fi un posedat al profesiei, dar un analfabet al vieţii"

Sunday, 26 May 2019, 20:45 Sursă: REALITATEA.NET

Gică Hagi a spus, cu două zile înainte de alegerile europarlamentare şi de referendum, că nici nu ştia că se organizează alegeri în România.

Adaugă părerea ta

Antrenorul de la Viitorul avea de pregătit finala de Cupă, contra Astrei, pe care a şi câştigat-o cu 2-1, astfel că a afirmat că nu are timp de alte activităţi, cum ar fi cea de a-şi exercita dreptul contituţional.

Imediat după acest lucru, un val de critici s-a abătut asupra "Regelui". 

Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat, practic, pe Gică Hagi pentru ignoranţa de care a dat dovadă, dar Cozmin Guşă i-a luat apărarea "Regelui".

Acum, un alt jurnalist, Cristi Geambaşu, editorialist la GSP, a folosit termeni foarte duri la adresa lui Hagi. Vă prezentăm doar câteva pasaje.

"Campionii aleg nu o dată să șocheze. Uneori se alintă, ca niște copii mari ce sunt. Alte dăți pentru că trăiesc pe altă lume, cu capul în sac. Există și varianta dură. Fac așa pur și simplu pentru că atât îi duce mintea. Poți fi un geniu al meseriei tale, un posedat al profesiei, dar un analfabet al vieții de dincolo de aceasta.

Este „regele” Gheorghe Hagi, care tocmai a câștigat Cupa României și de-abia ce a pierdut simpatia unor compatrioți atunci când a declarat că nu îl interesează să voteze. Acei oameni dezamăgiți (dezgustați?) de reacția de țață ignorantă a fostului mare fotbalist sunt cei care încă mai cred că un cetățean responsabil participă la viața cetății, fără ca asta să îl împiedice a fi dedicat profesiei. Mai ales dacă, este clar cazul lui Hagi, pretinde de la cetate gratitudine și gratuități. Statui, temenele și scutiri de taxe și impozite.

Observați că Hagi nu a fost luat în colimator pentru că nu votează cu spinul și votează cu trandafirul. Ori cu crinul în dauna reginei nopții. E treaba lui cu cine votează. La limită, e treaba lui și dacă alege să nu voteze. Nu mai e treaba lui dacă se fudulește cu ignoranța și ne consideră mereu datornici", a scris Geambaşu în gsp.ro.