Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Greşeala pe care o fac toţi cei care poartă ochelari de soare

Tuesday, 19 April 2016, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

Iată ce spune eticheta:

Investește într-o pereche de ochelari de calitate care să protejeze împotriva radiațiilor UV. Un model clasic de culoare neagră se potrivesc în majoritatea situațiilor. Nu trebuie neapărat să fie foarte scumpi dar, atunci când ne planificăm să achiziționăm o pereche trebuie să luăm în considerare calitatea.

Alege-i în funcție de locul unde te afli. Un design clasic cu rame negre sau în tonuri neutre este preferat celor moderne și sub diferite culori care, nu fac o impresie bună într-un mediu business. În timpul liber puteți opta și pentru cei colorați.

Păstrează-i mereu curați. Lentilele trebuie să fie mereu clare și ramele potrivite. Dacă lentilele prezintă zgârieturi, ramele sunt prea largi este timpul să investiți într-o pereche nouă.

Asortează-i la ținută. Nu vom purta ochelari sport la o ținută elegantă sau business.

Nu se folosesc drept accesoriu pentru păr. Dacă ați intrat fugitiv într-un magazin puteți să-i păstrați pe cap însă, în orice altă împrejurare ochelarii de soare trebuie puși în suportul care-i însoțesc. La birou îi vom ascunde în sertar.

Nu se folosesc pe post de oglindă. Este nepoliticos să-ți aranjezi părul sau să aplici ruj uitându-te în lentilele ochelarilor.

Nu se pun pe masă. La restaurant nu este indicat să-i lăsăm direct pe masă ci îi vom pune în suport sau în geantă.

Sursa: bunele-maniere.com


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL