Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Grecia: Interdicțiile și restricțiile pentru mai multe ţări, EXTINSE până la finalul lunii august. Este VIZATĂ și România

Thursday, 13 August 2020, 10:44 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela
Zborurile dintre Grecia şi Turcia rămân suspendate până la 31 august. Până la aceeași dată, zborurile dintre Grecia, Albania şi Macedonia de Nord vor continua să funcţioneze doar pe Aeroportul Internaţional Atena „Eleftherios Venizelos”.
 
De asemenea, toţi pasagerii care călătoresc în Grecia din Bulgaria, Malta, România şi Emiratele Arabe Unite vor continua să fie obligaţi până la finalul luni august să facă dovada unui rezultat negativ al testului COVID-19 la sosirea în Grecia. Testul nu poate fi mai vechi de 72 de ore înainte de sosirea lor în Grecia.
 
Un rezultat negativ al testului va fi necesar şi pentru pasagerii din Albania, Belgia, Republica Cehă, Olanda, Macedonia de Nord, Spania şi Suedia.
 
În plus, Autoritatea elenă de aviaţie civilă a prelungit până la 31 august interdicţia de intrare a cetăţenilor non-UE, cu excepţia pasagerilor din următoarele ţări, care vor putea călători în Grecia: Australia, Canada, Georgia, Japonia, Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia, Uruguay şi Emiratele Arabe Unite.
 
Mai mult, toţi pasagerii care sosesc în Grecia trebuie să completeze un formular de localizare a pasagerilor (PLF) cu cel puţin o zi înainte de sosire, furnizând informaţii care vor include aeroportul de plecare şi adresa prevăzută pentru sejurul lor în Grecia.
 
 
Până în prezent, Grecia a raportat 6,177 de cazuri de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 și 216 decese.
 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL