Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Greșeală MONUMENTALĂ a unui producător de smartphone-uri! Ce le-a apărut pe ecran utilizatorilor

Tuesday, 18 July 2017, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

Majoritatea celor afectaţi foloseau HTC 10 şi noul flagship U11, însă compania a răspuns repede la critici şi a oferit o soluţie temporară.

TouchPal este o tastatură dezvoltată de o companie parteneră, fiind disponibilă separat pe Google Play Store pentru oricine. Versiunea gratuită a tastaturii vine cu reclame incluse deasupra tastelor, însă cea pentru telefoanele HTC ar trebui să fie privată de aceste mesaje nedorite. Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare a tastaturii lansată de HTC a activat reclamele, spre nemulţumirea utilizatorilor care ţin activată opţiunea de update-uri automate pe magazinul de aplicaţii, scrie Go4it.  

La scurt timp după lansare, HTC a anunţat pe contul de Twitter oficial că actualizarea este rezultatul unei erori şi că lucrează pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp. În aşteptarea lansării unui nou update, utilizatorii au fost îndrumaţi să dezinstaleze actualizările aplicaţiei folosind meniul de setări din Android, întorcându-se astfel la versiunea iniţială, care vine pre-instalată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL