Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Google tocmai a rezolvat problema telefoanelor pe care n-ai spațiu: cum faci asta?

Thursday, 25 July 2019, 21:33 Sursă: REALITATEA.NET

Gallery Go ar trebui să fie ultimul instrument de management al librăriei tale de conținut multimedia de pe telefon.

Aplicația îți ține fotografiile organizate în mod automat și îți face imaginile să arate mai bine prin instrumente de editare prietenoase, precum auto-enhance cu o singură atingere. Aplicația are doar 10MB pentru a-ți ține telefonul ușor și rapid, ca să poți petrece mai mult timp imortalizând amintiri. Practic, e ca Google Photos, dar mai bună, doar cu ce ai nevoie.

În comparația cu Photos, este o alternativă mai compactă, mai eficientă și cu un impact mai mic asupra performanței telefonului. Aplicația are doar 10 MB, dar integrează multe dintre funcțiile pe care ai ajuns să le îndrăgești în fratele ei mai mare.

Gallery Go de la Google a fost anunțată inițial pentru piața din Nigeria, dar este disponibil pentru toți utilizatorii de Android, cu condiția să folosești un smartphone care are cel puțin versiunea 8.1 sau mai nouă.

Gallery Go se adaugă colecției de aplicații Go de la Google, alături de YouTube Go, menite să ajute persoanele din țări aflate în curs de dezvoltare, care au o problemă cu conexiunea la internet. Astfel, portofoliul de aplicații mobile al celor de la Google este mai diversificat ca niciodată.

Pe lângă soluțiile cartografice, gigantul online face o treabă din ce în ce mai bună și când vine vorba de managementul fotografiilor. În același timp, încearcă să nu ignore acea parte din populația lumii care are probleme cu conectivitatea la internet, atât din prisma vitezei, cât și a traficului disponibil.

Sursa


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL