Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google a lansat noua generaţie de telefoane Nexus

Wednesday, 30 September 2015, 10:28 Sursă: REALITATEA TV

Produse de LG şi Huawei, cele două telefoane vin cu facilităţi de top şi noul sistem de operare Android 6.Modelul mai ieftin, LG Nexus 5X, care costă 379 de dolari, vine cu un ecran de 5,2 inci, un procesor Snapdragon 808, 2 giga de ram şi o cameră principală de 12, 3 megapixeli.

Cel mai scump model, al cărui preţ porneşte de la 650 de euro, Huawei Nexus 6P are un ecran mai mare, de 5,7 inchi, un procesor mai puternic, din gama 810, 3 giga de RAM şi o aceiaşi cameră, fără stabilizare optică.

Modelele vor fi vândute în toată lumea din această lună.


Tot în cadrul evenimentului de aseară, Google a lansat şi două noi dispozitive care permit streamingul video şi audio de pe telefon sau tableta.

Google Chromecast 2 transformă, practic, orice televizor într-unul inteligent, pe care îl poţi conecta la internet şi să vezi site-uri, filme şi jocuri. Al doilea gadget, Chromecast audio, transformă orice boxă într-una smart, astfel că vei putea să transferi muzica de pe telefon sau tabletă pe ea prin reţeaua de wi-fi. În ambele cazuri, trebuie să ai un router şi acces la internet. Gadgeturile costă fiecare 35 de dolari şi vor fi disponibile până de Crăciun în toată lumea.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL