Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Google a anunțat marea schimbare: ce o să găsești în Gmail din iulie

Thursday, 13 June 2019, 00:00 Sursă: REALITATEA.NET

Ce a pregătit Google de data asta ar trebui să facă mai ușoară administrarea mailurilor. Astfel, din iulie 2019, vei putea face mult mai multe lucruri pe Gmail și asta fără să părăsești inbox-ul.

Google va introduce așa-numitele mailuri dinamice. Vei putea realiza direct în interiorul mailurilor anumite sarcini pentru care ar fi trebuit, în mod normal, să accesezi o pagină web. De exemplu, vei putea completa formulare, confirma prezența la un eveniment, sau chiar închiria o cameră la hotel. Ceea ce ar trebui să fie mai puțină bătaie de cap pentru tine, utilizator final. 

Ce trebuie să știi e că vei putea utiliza noua funcție din 2 iulie.

De unde a venit ideea acestor mailuri dinamice pe Gmail

Ce folosește Google în acest caz e AMP (accelerated mobile pages). Pe lângă că face paginile web mai rapide, e un protocol Google care îți permite să încarci pagini web într-o manieră mult mai curată și mai stabilă.

Ai văzut aceste AMP-uri în acțiune, în special pe site-uri de știri. Google deja colaborează cu mai multe companii, care deja pot trimite aceste mailuri dinamice. Printre exemple se numără Booking.com sau Pinterest. Curând, lista aceasta va deveni mult mai lungă. Opțiunea de pe Gmail ar urma să fie una extrem de eficientă și, cel mai probabil, te va ajuta să fii mult mai productiv.

Te va ajuta să economisești timp pentru că-ți va permite să efectuezi mult mai rapid anumite task-uri. De asemenea, va fi un avantaj și pentru cei care se pierd în zeci de tab-uri deschise în browser. Astfel, nu-ți va mai trebui un tab nou pentru fiecare sarcină pe care o ai de făcut. Pentru activare nu trebuie să faci nimic, o să intre automat.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL