Globurile de Aur 2018. Lista completă a nominalizărilor!

Monday, 11 December 2017, 16:22 Sursă: REALITATEA.NET

La categoria cel mai bun film de dramă au fost nominalizate filmele "Call Me By Your Name", "Dunkirk", "The Post", "Shape of Water", "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri".

În ceea ce privește categoria cea mai bună comedie sau musical au fost nominalizate peliculele "The Disaster Artist", "Get Out", "The Greatest Showman", "I, Tonya" și "Lady Bird".

Printre primele nominalizări anunțate de actorii Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell și Sharon Stone, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Beverly Hills, Robert De Niro a fost nominalizat pentru rol principal masculin într-un film tv sau miniserial pentru apariția sa în pelicula "The Wizard of Lies".

El concurează la această categorie cu Jude Law, pentru rolul din miniserialul "The Young Pope", Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Ewan McGregor ("Fargo") și Geoffrey Rush ("Genius").

La categoria similară feminină, Jessica Biel este nominalizată pentru rolul din "The Sinner", Nicole Kidman și Reese Witherspoon pentru rolurile din "Big Little Lies", în timp ce Jessica Lange și Susan Sarandon sunt nominalizate pentru rolurile din "Feud: Bette and Joan".

La categorie filme de animație concurează "Baby Boss", "The Breadwinner", "Coco", "Ferdinand" și "Loving Vincent".

Globurile de Aur, care vor fi decernate la 7 ianuarie, se află printre cele mai râvnite premii ale cinema-ului american și reprezintă un indiciu privind filmele care au cele mai mari șanse la Oscaruri în luna februarie.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri