Becali a rămas FĂRĂ PALAT? Olăroiu, vehiculat drept noul proprietar

Wednesday, 10 September 2014, 18:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Clădirea marketată altădată drept "poleită cu aur" strălucea acum apatic, în spatele porţilor impunătoare, legate cu un lanţ gros. Nu tu paznic, nu tu măcar vreun om de serviciu, doar o linişte mormântală, obloane trase şi urme adânci de rugină în "aurul" de pe porţi.
 
Oricâte "săgeţi" ai avea, e clar, din puşcărie nu e uşor să-ţi coordonezi afacerile. Iar Gigi Becali, probabil, a simţit asta. Ba către Steaua, ba către avocaţi, ba către salariaţi, ba către familie, banii trebuiau să se ducă. Mai greu e acum însă cu... încasările pentru cel numit altădată "latifundiarul din Pipera".
 
Astfel, datoriile s-au acumulat, iar unul dintr creditorii de nădejde pentru Gigi Becali a fost - nu e un secret - Cosmin Olăroiu, antrenorul devenit milionar datorită anilor petrecuţi în ţările arabe. A venit, se pare, momentul ca şi Oli, prietenul de nădejde, să tragă linia şi să vrea să-şi recupereze banii. Vreo cinci milioane, spun gurile rele; doar vreo două-trei, spun alţii, mai încrezători în forţa lui Gigi.

Becali a anunţat cu ceva timp în urmă că ar vinde palatul şi că ar vrea vreo 9 milioane de euro pe el. Era clar că nimeni nu-i va da banii ăştia. Presiunea creditorilor şi preţurile de pe piaţa imobiliară l-au făcut pe Becali să fie de acord şi cu vreo 5 milioane. E foarte posibil ca Becali să fi vrut să-l păstreze, aşteptând ca o nouă calificare a Stelei în Liga Campionilor să-i aducă 20 de milioane, bani suficienţi pentru o gură de "oxigen" în conturi. Moţi, omul finului Borcea, n-a fost de acord. Ludogoreţ a luat locul Stelei şi i-a stricat planurile lui Gigi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT