Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gigi Becali a discutat cu ministrul Sănătăţii: "I-am zis că pun 2-3 milioane în cont"

Saturday, 07 November 2015, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

Omul de afaceri Gigi Becali a anunţat că s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi i-a propus să  facă o donaţie în sprijinul victimelor incendiului din clubul bucureştean. Totuşi, susţine finanţatorul Stelei, Bănicioiu a refuzat.

"Am vorbit cu ministrul Sănătăţii, a fost aici, şi mi-a spus că dacă va avea nevoie va apela, dar că au deocamdată tot ce trebuie. Ei au spus că plătesc tot. Acum să mă bag eu ca musca în lapte să spun că plătesc eu, nu are rost", a explicat Becali, potrivit Mediafax.

"Pentru mine nu contează niciun ban din lume când e vorba de o viaţă de om. (...) Eu dau oricâţi bani este nevoie. Ce vor face ei cu banii? Îi iau în cer? Pe mine m-a lecuit puşcăria. M-au mai sunat oameni şi le-am spus că ocâţi bani este nevoie, pentru orice, eu îi plătesc imediat. Eu nu aleg niciun caz. Nu contează numele, la mine nu e cu pile. Oricine vine, eu ajut, nu contează că e prieten cu fata mea sau oricine. Dau oricât, pentru că aşa a vrut Dumnezeu să am. Şi vreau să scap de povara bogăţiei. Ca să scap de povara bogăţiei o să fac un mare spital. Cu ministrul am vorbit aici şi mi-a spus «domnule Becali, nu avem nevoie. Dacă avem nevoie cumva, chestiune de procedură, plăţi ceva repede în străinătate». Pentru că le ia şi două zile la Guvern aprobarea. Acum primul ministru nu poate da Ordonanţă de Urgenţă, doar Hotărâre de Guvern. Mi-a zis că «apelez la dumneavoastră şi după aia vă dăm banii». I-am zis că pun 2-3 milioane în cont, dar mi-a zis că nu e nevoie", a adăugat el.

De altfel, omul de afaceri a donat deja 70.000 de euro pentru transferul în străinătate al uneia dintre victime. Este vorba despre Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, care era internat în stare foarte gravă la Spitalul de Arşi şi urma să fie transportat la un spital din Israel. Din păcate, sâmbătă dimineaţă, bărbatul a decedat.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL