Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, TÂMPLARI la Penitenciarul Rahova

Thursday, 08 May 2014, 17:22 Sursă: Mediafax

Potrivit surselor citate, cei trei s-au adaptat vieţii în închisoare şi au început munca, pentru a obţine astfel o reducere a pedepselor primite în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Popescu, Stoica şi Copos lucrează împreună la atelierul de tâmplărie, unde construiesc diverse obiecte din lemn şi, dacă este nevoie, repară piese de mobilier ale închisorii.

În urma muncii prestate, cei trei oameni de fotbal nu sunt plătiţi, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detenţie, în funcţie de numărul zilelor lucrate şi de gradul de dificultate al muncii.

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos îşi execută pedepsele în regim închis, în condiţiile în care fiecare dintre ei a fost condamnat la mai mult trei ani de închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, iar pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile. Tot în dosarul transferurilor au fost condamnaţi la închisoare Gigi Neţoiu, fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi Jean Pădureanu.

Fraţii Ioan şi Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Gică Popescu şi Mihai Stoica au depus, la Curtea de Apel Bucureşti, recursuri în casaţie, prin care cer să se constate dacă pedepsele din dosarul transferurilor de jucători au fost în conformitate cu legea.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL