Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CAZUL CARACAL. Procurorii DIICOT iau în calcul o ipoteză terifiantă! Detaliul șocant din anchetă

Wednesday, 28 August 2019, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

În cazul Luizei, anchetatorii iau în calcul și ipoteza ca fata să fie în viață pentru că nu sunt probe concrete care să ateste decesul.

"Nu excludem niciuna dintre variante, stiți foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. Ancheta a evoluat și avem și alte probe", a declarat Felix Bănilă.

Pe de altă parte, avocatul familiei Melencu spune că există dovezi care arată că fosta soție a lui Gheorghe Dincă s-a aflat în casa acestuia chiar când Luiza ar fi fost acolo, în aprilie. Tonel Pop spune că membrii familiei suspectului, audiați săptămâna trecută ca martori, au mințit în declarații și cere Parchetului General să dispună ca aceștia să fie audiați în calitate de suspecți.

Răsturnare de situație în cazul Caracal: soția lui Dincă s-a întâlnit cu Luiza, în Casa Groazei

În cazul Alexandrei, lucrurile sunt clare pentru procurori, având în vedere rezultatele preliminare de la Institutul Național de Medicină Legală care au arătat că oasele din butoiul din curtea lui Dincă ar fi fost ale fetei de 15 ani. Familia Alexandrei nu acceptă ipoteza.

Între timp, procurorii au obținut de la Tribunalul București prelungirea mandatului de percheziție domiciliară cu încă 15 zile.

Dacă până acum anchetatorii au scanat solul, o parte din pereții locuinței și au făcut o serie de săpături, acum se ocupă, în special, de zonele cimentate și zidite.

La poliția din Caracal sunt în continuare audieri. Rudele Luizei au fost din nou chemate în fața anchetatorilor.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL