Gheorghe Dincă și complicele său, în fața instanței

Friday, 17 January 2020, 09:17 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care va judeca pe fond dosarul cauzei, care a fost înregistrat pe 15 ianuarie 2020.

Dincă a fost reţinut de procurorii DIICOT în noaptea de 26/27 iulie 2019, de atunci el fiind cercetat în stare de arest preventiv.

Parchetul General a anunţat pe 15 ianuarie că procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Gheorghe Dincă pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni. La aceeaşi dată, DIICOT a dispus trimiterea în judecată a lui Ştefan Risipiceanu, pentru viol.

Procurorii DIICOT susţin că Gheorghe Dincă a ucis-o în locuinţa sa pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, după care i-a ars corpul într-un butoi metalic, iar fragmentele osoase şi cenuşa le-a aruncat în liziera de pădure de lângă oraşul Caracal.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Luiza Melencu, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal, scrie agerpres.ro.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul.

Dincă este acuzat şi de uciderea Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani din comuna Dobrosloveni, dispărută în luna iulie 2019. Procurorii au susţinut că în ziua de 24 iulie 2019, Dincă a observat-o pe adolescenta de 15 ani în Dobrosloveni, iar prin inducere în eroare, oferindu-se să o transporte "la ocazie" la Caracal, a determinat-o să urce în autoturismul său. ulterior, în zona Liceului "Mihai Viteazul" din Caracal, Dincă a oprit maşina şi, utilizând violenţa fizică şi verbală, a imobilizat-o pe fată, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi de centura de siguranţă a banchetei din spate.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-17 11:37:24
Asta merita pedepsit ca in evul mediu, in piata !!!

Din pacate astfel de indivizi sint CREATI de inutilitatea legislatiei, urmata de indiferenta celor din jur si a otoritatilor care STIU ca legea e in favoarea infractorilor si criminalilor !!! Nu va interveni nimeni, niciodata atita timp cit infeactorii au legea in favoarea lor - au prezumtii, au control judicuar, au plingere, au mediere, impacare, prescriere, pedepsele nu se cumuleaza, au carti de scris, bani de primit, ... totul e facut pentru promovarea infractionalitatii !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri