Gheorghe Dincă, mutat în Penitenciarul Craiova. Cum îl așteaptă deținuții: "Să vină, va avea un tratament special"

Thursday, 16 January 2020, 09:57 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Gheorghe Dincă a fost mutat în această dimineață din Arestul Poliției Capitalei în Penitenciarul Olt. După aproape 6 luni, individul suspectat că le-ar fi răpit și ucis pe Alexandra și Luiza a fost trimis, ieri, în judecată. Potrivit rechizitoriului, Luiza Melencu ar fi fost chinuită timp de trei zile de criminal. Fata a fost legată cu cureaua și violată și de complicele lui Gheorghe Dincă. 

La Penitenciarul Craiova, deţinuţii deja ştiu că trebuie să sosească Gheorghe Dincă. 

"De cele mai multe ori, deţinuţii încarceraţi pentru viol au parte de altceva. Să vină, va avea un tratament special", au transmis mai mulţi deţinuţi. 

Unii dintre deţinuţi chiar i-au trimis scrisori din închisoare mamei Luizei şi au spus că şi ei cred că Dincă face parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane, scrie adevarul.ro. Fără îndoială, asta îl sperie pe Dincă, spun cei care îl cunosc.

"Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos", au spus surse din cadrul anchetei, atunci când Dincă a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-16 11:27:50
Ali Osmalic Ciubuc

vine puscaria, cocosel batrin, spurcat si descreierat ... iei viata copiilor si fetelor cind te enerveaza !!!

2020-01-16 11:54:15
johnneil

Sa speram ca nu va avea tratament privilegiat. Doar nu este un mare VIP sau vre-o persoana ce detine mari secrete de Stat.

Alte articole din: Ultimele Stiri