Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce nu vrea să spună Gheorghe Dincă ce culoare avea părul Luizei și unde a ascuns trupul fetei?

Sunday, 04 August 2019, 09:29 Sursă: REALITATEA.NET

Dan Antonescu, expert criminolog: „Trebuie continuată cercetarea la locul faptei pentru că acolo mai e de lucru. Încă n-am văzut buldozerul, nu am văzut acele plombe de de beton care au acoperit gropile respective. Acelea trebuie sparte, să vedem ce este în ele. Trebuie verificat tot.

Omul ăsta, dacă se confirmă că a omorât fetele astea două, e posibil să mai aibă niște victime.

Ajunsese cumva să-și perfecționeze metoda. Pentru el, cred că devenise o rutină. E opinia mea, bazată pe intuiție, apărută după mulți ani de lucru în domeniul acesta.

Cazul Caracal. Telefonul Luizei, de negăsit! Indiciul oferit de Gheorghe Dincă nu se confirmă

El nu este la prima faptă. Nici Luiza nu a fost prima faptă. El a văzut că se poate ascunde acolo, în fortăreața pe care și-a construit-o, e un tip pretabil la orice formă de violență, fie că vorbim de cea sexuală, fie că vorbim de violența care duce până la suprimarea unei vieți.

Noi probe găsite de criminaliști în casa groazei din Caracal: haine cu sânge și oase

Acest om, care nu dă dovadă de empatie, de sensibilitate la chinurile la care a supus niște copile, nu e la primul pas. Dacă se găsesc corpurile celor două fete – eu încă îmi doresc să fie găsite în viață amândouă – o să vedeți că el de aceea fuge de locul unde a ascuns cel puțin un cadavru dintre cele două, dacă se confirmă că a murit, pentru că acolo mai sunt cadavre. Este imposibil, tu, care ai copilărit în zona respectivă, și faci atâția ani, sub protecția cine știe cui, taximetrie la negru, te duci în toate comunele, știi aproape fiecare străduță, să spui că nu știi unde ai aruncat cadavrul Luizei? Este o mizerie de minciună.

"Casa Groazei", în imagini exclusive obţinute de Realitatea TV. Dincă s-a întors la locul crimei

Încearcă să acopere ceea ce ascunde venind cu sferturi de adevăr. A comunicat o chestie elementară, e clar, nu se mai pune problema că nu este cel care a răpit-o pe Alexandra, fata a dat telefon la poliție de pe telefonul lui, din casa lui. Acum, el încearcă să dea câteva elemente care pot fi verificate, tocmai pentru a se credibiliza ca și comportament în anchetă. Ce vrea să ascundă va ascunde mult timp, fuge de chestiile esențiale, de aceea nu găsim cadavrele. Spui că l-ai aruncat în Olt sau în Dunăre, dar nu-ți aduci aminte unde? Te bazezi pe faptul că oricum faci o afirmație: l-am aruncat, l-a dus apa, nu mai e treaba mea. Dar până și de locul acela fuge.”

Sursa: digi24.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL