Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

GEST șocant al unei adolescente, model pentru picturi. Ce i-a făcut artistului plastic

Tuesday, 16 January 2018, 23:18 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat de presă trimis, marţi, de Poliţia Alba, adolescenta este bănuită de şantaj, după ce ar fi obţinut bani de la un pictor, sub ameninţarea că îl va acuza de diverse fapte de natură sexuală.

„Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au depistat-o, în flagrant delict, pe o minoră de 17 ani, din Blaj, cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Se pare că, în perioada iulie – decembrie 2017, minora l-ar fi ameninţat pe un artist plastic din Blaj cu denunţarea unor presupuse relaţii sexuale, în contextual în care aceasta ar fi fost folosită ca model, pentru realizarea unor opere artistice. Astfel, ar fi obţinut 15.000 de lei”, potrivit Poliţiei Alba. 

Poliţiştii au luat, faţă de fata bănuită de şantaj, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL