Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Gest extrem al unui hoț prins la furat într-un magazin: și-a tăiat venele în fața clienților

Wednesday, 12 August 2020, 17:43 Sursă: Realitatea.NET

Scena teribilă a avut loc în cartierul Galata din județul Iași. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a furat produse alimentare în valoare de aproximativ 80 de lei. În momentul în care el a încercat să iasă din magazin, agenții care asigură paza magazinului și-au dat seama de isprava lui și au decis să îl imobilizeze pe om chiar în zona caselor de marcat. Ulterior, paznicii i-au cerut inculpatului să se legitimeze, așa cum prevede legea din țara noastră. În acel moment, hoțul s-a enervat teribil și a avut o reacție agresivă. Prin urmare, cei de la pază au chemat un echipaj de Poliție, care s-a prezentat imediat la fața locului pentru a calma spiritele.

Nici bine nu au ajuns organele de poliție, pentru că bărbatul a luat o sticlă din magazin pe care a spart-o, iar mai apoi și-a tăiat venele cu cioburile, în semn de protest. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celor care se aflau în magazin la momentul respectiv.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Poliției din județul Iași.

Bărbatul a fost transportat de urgență la un spital din localitate, acolo unde este sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL