Galaţi: Două persoane reţinute în cazul uciderii unei femei cu 22 de lovituri de cuţit

Friday, 16 January 2015, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie de 45 ani au fost reţinuţi pentru omor, în cazul uciderii prin înjunghiere a unei femei de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Frumuşiţa, la începutul lunii ianuarie.

”Procurorii Parchetului Tribunalului Galaţi fac cercetări pentru o cauză vizând o infracţiune de omor a carei victimă a fost o femeie din Frumuşiţa, de 47 de ani. În cauză s-a procedat la reţinerea a doi inculpaţi, respectiv Sântion Gherasim şi Bâgu Tanţa, pentru omor. Din primele cercetări a rezultat că era posibilă o stare de gelozie între inculpata Bâgu Tanţa şi victimă, iar în ceea ce priveşte mobilul care l-a determinat pe inculpatul Sântion Gherasim să aplice lovituri ce au dus la decesul victimei, nu l-am stabilit cu exactitate până la acest moment al cercetării”, a declarat Alfredo Simionescu, procuror la Parchetul Tribunalului Galaţi.

Potrivit sursei citate, niciunul dintre cei doi nu a recunoscut că a participat la faptă, însă fiecare l-a implicat pe celălalt, potrivit mediafax.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri