Gafă monumentală a lui Radu Banciu, în direct, la TV. Toată lumea a râs de el. Credea că e pe bune

Tuesday, 22 September 2015, 10:09, Sursă: REALITATEA.NET

Realizatorul TV Radu Banciu a fost autorul uneia dintre cele mai mari gafe întâlnite în acest an, în televiziune. 

Adaugă părerea ta

Mare fan al echipei Olympique Marseille, prezentatorul TV a crezut că suporterii de pe Velodrome, stadionul formaţiei franceze, i-au dedicat un banner, la cel mai recent meci de acasă al lui OM, cu Lyon, încheiat 1-1. "Gracias Banciu!" (Mulțumim Banciu!) este mesajul pe care Radu Banciu chiar a fost convins că l-a primit.

"Bun găsit, dragi prieteni. Începem cu o informaţie care interesează, desigur, amicii noştri din Diaspora. Că se strânge laţul în general în jurul autorităţilor şi a celor care ne vor în continuare doar la această masă. Mă rog, ei nu ne-ar vrea nici aici, dar asta e deocamdată. Nişte imagini de aseară, de la Marsilia, de pe stade Velodrome, de la meciul Olympique Marseille – Olympique Lyonnais din Ligue 1. Iată-le!

Le mulțumesc preaplecat fanilor noștri și în special românilor din Marsilia care iată cu ce bannere s-au prezentat aseară la un meci pe care l-a văzut toată Europa", a spus Radu Banciu, la B1TV, citat de prosport.ro.


"Ăăăăăă?! Imaginea subsemnatului şi un banner în care mi se mulţumeşte în limba spaniolă. Că asta e limba oficială a stadionului după ce am avut antrenor argentinian, sezonul trecut, şi acum avem antrenor spaniol.

Le mulţumesc prea plecat fanilor noştri şi în special românilor din Marsilia care, iată, cu ce bannere s-au prezentat aseară la un meci pe care l-a văzut toată Europa. Sigur, aceste imagini sunt confidenţiale, nu să le căutaţi la TV, dar încă o dată ca să ne facem datoria faţă de cei care s-au dus la stadion şi au plasat aceste imagini, aceste bannere acolo. Să ştie că, iată, ne-a parvenit această informaţie.

N-am văzut nimic cu boşorog, cu românii din Marsilia să-l aclameze pe noul lor consul. Să sperăm că nu va fi de lungă durată", a continuat Banciu, fără să suspecteze vreo clipă că este victima unei farse.

De fapt, iată care este adevărul:

În realitate, bannerul respectiv îi era dedicat fostului antrenor al lui OM, lui Marcelo Bielsa. Şi nu scria "Gracias, Banciu", ci "Gracias, Bielsa". Mesajul fusese editat într-un program pe calculator de userul Grigore Silviu, care a postat farsa pe Facebook.

"Eu am editat această poză! Aseara, dupa meci, m-am gandit să fac un pic de mişto fata de acel egal… :D", a notat cel care a râs de Banciu.