Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gadgetul care te ajută să te îmbeți mai repede

Thursday, 17 July 2014, 11:25 Sursă: REALITATEA.NET

Deşi aparatul din imaginea de mai sus pare să aducă aminte de o freză de la dentist, funcţionalitatea din spate este mult mai complexă decât aţi fi tentaţi să credeţi. Efectul, în schimb, este cât se poate de simplu. Eficientizează procesul de a simţi efectele vaporilor de alcool.

Scopul Vapshot, pe lângă faptul că arată impresionant, este de a vaporiza alcool şi de a-l stoca într-o sticlă. Când aceasta este deschisă, băutorul poate introduce un pai în sticlă pentru a trage în piept cu entuziasm respectivul ,,fum”. Având în vedere că, dintr-un punct de vedere, vorbim de alcool pur, vă daţi seama că impactul este imediat.

Din punctul de vedere al unei persoane care apreciază, de exemplu, gustul bourbonului, aparatul este inutil. Cu toate acestea, apreciez efortul intelectual din spatele produsului şi accept declaraţiile producătorului, cum că ar fi construit folosind materiale de cea mai bună calitate şi că a fost trecut prin orice teste cu scopul de a nu fi periculos pentru oameni. Citeste mai mult pe playtech.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL