Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea, reacție furibundă în scandalul momentului "Este incredibil, vom sancționa astfel de derapaje"

Monday, 21 May 2018, 11:34 Sursă: REALITATEA.NET

Gabriela Firea a declarat că Opoziției îi este frică de votul românilor și că este de neacceptat într-un stat de drept să blochezi guvernarea prin plângeri penale.

Declarațiile au fost făcute, luni dimineața, la sosirea la ședința Biroului Național permanent al partidului social-democrat:

"Vom lua o decizie și o va comunica Liviu Dragnea (despre mitingul de susținere a Vioricăi Dăncilă - n.red.). PNL blochează Bucureștiul sistematic și acum vrea să blocheze și țara. Vom sancționa astfel de derapaje. Sunt oameni politici sau altceva? Dacă așa se face politică, înseamnă că nu mai suntem în democrație, înseamnă că le este frica de votul românilor. Votul românilor este ceva sfânt. Nu poți să răstorni o guvernare legitimă prin plângeri penale. E ceva incredibil și de neacceptat într-un stat de drept", a spus Gabriela Firea.

Plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă vizează patru infracţiuni: uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, acesta este acuzat doar de infracţiunea de divulgare de informaţii secrete.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL