Gabriela Firea îi acuză pe consilierii ALDE că ar fi făcut presiuni ca Astra să câștige licitația pentru tramvaie

Wednesday, 18 December 2019, 21:08 Sursă: Realitatea.NET

Tudor Tim Ionescu a replicat că, în baza informaţiilor publice, consilierii municipali ai acestei formaţiuni au concluzionat că ar fi existat "nişte probleme" în ce priveşte licitaţia, dar şi că ei au convingerea că produsele româneşti pot să fie competitive, potrivit Agerpres.

Astfel, în timpul dezbaterilor CGMB, primarul general a precizat că trei consilieri municipali din grupul ALDE, cu excepţia lui Tudor Tim Ionescu, ar fi făcut presiuni ca Astra să câştige licitaţie de tramvaie.

"Nu a venit grupul ALDE să facă presiuni pe mine şi reprezentanţii direcţiilor care au coordonat licitaţie de tramvaie? Mai puţin domnul Tudor Ionescu. Nu aţi venit voi, ceilalţi trei? Nu aţi venit să îmi spuneţi că trebuie să câştige Astra? Aţi venit cu totul notat pe agendă, să câştige Astra? Că Astra are tramvaie bune, că sunt româneşti. L-am chemat şi pe directorul Direcţiei de Integritate. Nu noi suntem cele care decidem cine câştigă. Poate câştigă Astra, poate câştigă ceilalţi. (...) Cum adică nu a fost presiune? Şi v-am explicat că totul s-a desfăşurat regulamentar şi conform cu legislaţia în vigoare şi să nu mi se spună mie, într-un birou de primărie, cine să câştige şi cine e bine să câştige", a precizat Firea.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-18 21:24:28
Matracuca vrea SPAGA nu locuri de munca pentru romani !!!

A promis cumva otomanilor ca imparte bugetul bucurestilui cu ei ? Asta e fata ciordeilor rosii, tradare si jefuire pe fata ...

2019-12-18 21:50:05
In orice tara produsele locale sint preferate !!!

Numa indianca prefera ciubucul ...

2019-12-19 08:43:55
Attila

Acele tramvaie de la Astra circula,pe strazile din Arad aproape de 10 ani.Cred ca au trecut testul si arata si bine.

Alte articole din: ACTUAL