Gabriela Firea, făcută praf de un greu din PSD: Puţină modestie nu strică, irită pe multă lume

Monday, 22 July 2019, 12:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liderul PSD Vaslui s-a declară iritat de atitudinea şi comentariile din ultima vreme ale Gabrielei Firea. ”Este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. Nu poți tot timpul… de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat (…). Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale”.

Din această perspectivă, Buzatu a atras atenţia că PSD trebuie să-şi anunţe cât mai repede candidatul la prezidenţiale, pentru că în caz contrar îşi va compromite şi mai mult şansele.

”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a spus liderul PSD Vaslui.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri