Gabriela Firea a izbucnit: "Cruzime! Dezumanizare! Tristete!"

Friday, 21 June 2019, 17:58 Sursă: REALITATEA.NET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a izbucnit în cazul care a șocat o țară întreagă în cursul zilei de vineri: o fetiță de 8 ani a fost smulsă cu mascații din brațele asistenților maternali pentru a fi adoptată în străinătate.

Adaugă părerea ta

O fetiță de 8 ani a fost luată astăzi cu forța de la familia care o avea în plasament din orașul Baia de Aramă (Mehedinți). Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obținut adopția acesteia (detalii aici).

"O stire care ar trebui sa dea fiori oricarui om, nu doar parinte!
Sa smulgi cu autoritatile statului un copil de 8 ani de langa persoana care o creste de la 1 an este crima!

Singura veste buna din aceasta stire este ca doua familii vor sa adopte un copil orfan sau abandonat. Una din Romania, alta din SUA!

Dar cu ce pret? Cu riscul de a traumatiza acest copil disputat pentru toata existenta sa!

Cred ca se puteau gasi alte solutii! Legale dar umane! Cred ca acest copil trebuia intrebat! Nici fiului meu de 4 ani nu-i mai pot impune ceva cu forta - nu ca as incerca -, daramite unui copil de 8 ani? Si pe un subiect atat de sensibil cum este mama.. familia...

Cruzime! Dezumanizare! Tristete! Atat mai pot spune! Cum am ajuns aici? Avem oglinda evolutiei noastre sociale in aproape 30 de ani post-revolutionari...", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Marius Budăi:"Fetița este încă în România. Asistenții maternali au refuzat adopția"