Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriel Leş: Relansarea Institutului Cantacuzino mai întârzie cel puţin un an

Friday, 29 March 2019, 19:15 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul Apărării s-a declarat destul de pesimist în legătură cu revenirea rapidă a Institutului Cantacuzino, aflat în administrarea Ministerului Apărării, va reveni curând pe piaţa vaccinurilor şi susţine că e vorba de "factori externi".

"Eu ma indoiesc ca vom avea efectiv productia unui vaccin romanesc din nou acolo, dar dorinta mea este asta. Cert e ca daca nu se va intampla anul asta, anul viitor categoric, in prim parte a anului, cel târziu pana in vara", a afirmat Gabriel Leş, în exlusivitate pentru Realitatea TV.

Întrebat de ce este circumspect în legătură cu Institutul Cantacuzino, Leş a afirmat că "lucrurile sunt complicate" şi că  "cert este că nu vom avea vaccin anul acesta la Cantacuzino."

Sursă video. Realitatea TV

În decembrie 2017, când Institutul "Cantacuzino" a trecut de la Ministerul Sănătăţii la cel al Apărării Naţionale, ministrul de la vremea respectivă, Mihai Fifor, afirma că există un plan "extrem de riguros de reaşezare" a Institutului. (...) Ne pregătim să turăm motoarele şi să reluăm producţia de vaccin.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL