Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriel Cotabiţă pregăteşte o surpriză pentru spectacolul din 29 octombrie

Monday, 19 October 2015, 18:56 Sursă: REALITATEA.NET

"Ştiu şi am simţit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4.000, câte locuri vor fi in sală", a declarat artistul. "Le mulţumesc din suflet tuturor şi abia‎ aştept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de prietenii şi colegii mei. Iniţiativa lor m-a măgulit şi m-a motivat în acelaşi timp!", a mai spus Cotabiţă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temişan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruţ (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminiţa Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miţă (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, grupul Acapella, condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiţă, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac, se arată în comunicatul citat. 

"Chapeau" este prescurtarea expresiei "Chapeau à vous", care exprimă respectul şi aprecierea, tradusă în limba română prin "Jos pălăria!". Evenimentul de pe 29 octombrie, de la Sala Palatului, propune astfel un concept nou pentru România: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanţi artişti ai ţării, în cadrul unei gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.

"Gala Chapeau!" se anunţă a fi un regal muzical complet, plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sală pentru a asculta "Domnişoară, nu pleca", "Raiul e pe pământ", "Convenţional", "Când zâmbeşti" şi "Noapte albastră", precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scena Sălii Palatului de unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Evenimentul este, în acelaşi timp, un cadou muzical oferit de prietenii săi din lumea artistică, în căutarea unui mod în care să îi declare public "Jos pălăria, Gabi!", în preajma sărbătoririi a 60 de ani de viaţă a artistului şi 40 de ani dedicaţi scenei.

Preţurile biletelor încep de la 65 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului şi din reţeaua Eventim.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL