Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriel Cotabiţă face nuntă mare! Mireasa are rochie cu 3.000 de cristale aplicate

Saturday, 08 October 2016, 13:35 Sursă: REALITATEA.NET

Gabriel Cotabiţă face duminică nuntă cu aleasa inimii lui, Alina. După căsătoria civilă ce a avut loc în urmă cu o săptămână, iar presa nu a avut acces, duminică (9 octombrie) cei doi vor face nunta.

Nu se stiu prea multe amănunte, pentru că mirii vor să păstreze misterul, dar se pare că pentru evenimentul special cei doi vor arăta uimitor. Cântăreţul, ce va spune pentru a doua oară DA în biserică, a căutat mult un costum de ginere şi l-a ales pe Alexandru Ciucu să îl lucreze. Şi mai tânăra sa mireasă, Alina, şi-a pregătit o rochie strălucitoare, cu 3.000 de cristale aplicate.

Gabriel Cotabiţă (61 de ani) şi Alina (31 de ani), femeia care i-a fost alături anul trecut, când a suferit un infarct, şi cu care se iubeşte de mai bine de doi ani pregătesc nunta de câteva luni. Cei doi vor ca lucrurile să meargă perfect şi se pare că sunt greu de mulţumit. Gabriel Cotabiţă s-a lăsat pe mâna designerului Alexandru Ciucu, dar se pare că a răscolit mult printre modelele propuse de soţul Alinei Sorescu până să se decidă.

La rândul ei, Alina doreşte să fie uimitoare. "Despre rochia mea nu vreau să spun prea multe. Nu va fi de prinţesă. Vreau ca lumea să rămână fără cuvinte când voi apărea îmbrăcată în ea. Are 3000 de cristale aplicate", a mărturisit mireasa.  După nuntă Gabriel Cotabiţă va reveni rapid pe scenă, deoarece pe 4 noiembrie, pe scena de la Bacău, cu ocazia galei "Super Model – Reginele Frumuseții – Miss Moldova 2016, Cotabiță va susține un recital de 30 de minute și va fi președintele juriului care o va desemna pe cea mai frumoasă moldoveancă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL