Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Furia unei mame după ce fetiţa sa s-a costumat, de Halloween, la şcoală - "Aşa a rămas!"

Tuesday, 01 November 2016, 20:03 Sursă: REALITATEA.NET

Amelia Ball, fetiţa din Marea Britanie, a jucat rolul unei vrăjitoare la serbare şi a fost machiată pe întreaga faţă cu verde, cu un tub de vopsea pentru faţă cumpărat de la un magazin local, pentru numai 1 liră sterlină.

Când fetiţa şi mama sa, Louise, s-au întors acasă de la serbare, au descoperit că machiajul...nu iese. După ce i-a frecat bine faţa cu săpun, femeia a văzut că tot chipul micuţei a rămas pătat, ce-i drept cu o nuanţă mai palidă de verde.

Louise Ball, la rândul său profesoară la o şcoală primară, i-a avertizat şi pe alţi părinţi, explicând că, cel mai probabil, va dura săptămâni până când vopseaua va dispărea complet.

"Din fericire, Ameliei i se pare totul foarte amuzant, chiar dacă arată ca Incredibilul Hulk. Ştiu că vopseaua e ieftină, dar nu te aştepţi să fie permanentă", povesteşte, pentru The Sun, mama copilului.

Momentan, mama Ameliei a apelat la un lubrifiant universal foarte puternic, care a mai scos din vopsea, dar care nu se poate folosi în jurul ochilor, aşa că micuţa e colorată "mai intens" în acea zonă.

Magazinul susţine că a lansat o anchetă în privinţa vopselei.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL