Fresh Refresh. SPA-urile de la Marea Neagră

Wednesday, 05 August 2015, 09:47 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

Unele hoteluri oferă un set complex şi complet de relaxare, împărţit pe mai multe arii şi chiar pe mai multe etaje. La subsol puteţi găsi, de exemplu, saloane pentru tratamente faciale, coafor, manicura sau pedicura, iar, la etajele inferioare, vă puteţi răsfăţa în saună şi jacuzzi. Sau pe patul de masaj!

La SPA-uri, sunteţi pe mâini bune, ale unor terapeuţi sau fizioterapeuţi cu studii medicale. Este recomandat să întrebaţi înainte! Acolo, beneficiaţi şi de aromoterapie, de produse cu miresme puternice, orientale, precum verbena, mosc, santal sau trandafir. Serviciile sunt şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Clienţi sunt preponderent persoane de peste 30 de ani, foarte ocupate, atrase mai ales de tratamentele de rejuvenare. SPA-ul le poate ocupă şi 12 ore.

Jumătate din clienţii SPA-urilor este reprezentată de străini. Specialiştii ne reamintesc 7 dintre beneficiile acestor centre: detoxifică trupul, limpezesc mintea, înlătură tensiunea, îmbunătăţesc tonusul şi calitatea somnului, ajută la pierderea în greutate şi previn bolile. Şi ar mai fi ceva: sunt un răsfăţ de vacanţă plăcută!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri