Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fotomodel la 60 de ani. Românca despre care vorbește întreaga lume

Wednesday, 25 April 2018, 21:37 Sursă: REALITATEA.NET

Rodica Paléologue este exemplul viu că vârsta nu impune bariere și că frumosul vine din interiorul oamenilor. 

"Nu m-am considerat frumoasă și nu știu ceea ce înseamnă, dar coerența între suflet, corp și intelect cred că duce la un fel de frumusețe care emanează o personalitate, un stil, un sentiment, o recunoașterea.", spune Rodica Paléologue, fotomodel senior.

Rodica provine dintr-o familie din Bucovina. Ea a fost deportată la vârsta de un an într-o mică localitate, astăzi dispărută, din mijlocul Bărăganului. Înainte de Revoluție, a reușit să plece în Franța, iar acolo a reușit să se angajeze la o bibliotecă și un muzeu. Viața ei s-a schimbat total în 2011. Atunci i-a fost remarcată frumusețea un tânăr misterios. 

"De sub sapca lui foarte modernă și la modă mi-a spus că de un an caută capul meu, capul meu, figura mea, mutra mea, și-a imaginat o campanie publicitară pentru ochelarii de soare, pe care nu reusea să o ducă la cap", spune românca.

Așa a început aventura Rodicăi Paléologue în modă. Până acum a colaborat cu mai multe case de modă din Franța, Japonia și Italia. Cele mai răsunătoare nume sunt: Bulgari, Chanel și Louis Vuitton. Pentru ultimul brand a jucat într-un scurtmetraj alături de David Bowie. Totuși, Rodica mărturisește că nu are o meserie bănoasă. 


Nu există un secret al frumuseții spune Rodica. Îi place să mâncânce orice, nu face sport, dar aleargă... pe tocuri. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL