Fotografie. Cum arată prima doamnă a României la Palatul Buckingham

Thursday, 15 November 2018, 17:50, Sursă: REALITATEA.NET

O fotografie cu soţii Iohannis de la recepţia de miercuri seară de la Palatul Buckingham a fost postată pe contul soţiei şefului statului, Carmen Iohannis. Aceasta este îmbrăcat cu o rochie de seară, roşie şi lungă iar preşedintele României apare înr-un costum şi papion negre, cu cămaşă albă.

 

 
Adaugă părerea ta

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, miercuri seară, la evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, la Palatul Buckingham din Londra.

Pe de altă parte, întâlnirea între Klaus Iohannis şi Theresa May, programată cu câteva ore înaintea recepţiei de la Buckingham, a fost anulată, la solicitarea premierului britanic, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, întrevederea a fost anulată "din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică", respectiv din cauza faptul că la ora la care cei doi trebuiau să se întâlnească şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană era în desfăşurare.

 

Sursa Foto: Facebook