Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FOTO GALERIE 30 de huligani reținuți după incidentele violente de la stația de metrou Ștefan cel Mare. Ce arsenal aveau scandalagii

Friday, 02 October 2020, 17:45 Sursă: Realitatea Plus

"Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Grupul de suporteri steliști au revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor.

În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale," se spune în comunicatul Jandarmeriei, trimis Realitatera Plus.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL