Fost senator, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

Tuesday, 19 June 2018, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fostul senator Gigi Chiru (PDL) a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în legătură cu decesul unei persoane într-o discotecă deţinută de fostul parlamentar în staţiunea Eforie Sud.

Din probele administrate rezultă că în anul 2007, în calitate de administrator unic al unei societăţi comerciale, fostul senator a demarat lucrările de consolidare și modernizare a unui imobil în care funcționa o discotecă din localitatea Eforie Sud, județul Constanța, pentru execuție contractând o firmă al cărei administrator era inculpatul Smădu Cristian-Valentin.

”Execuția a fost realizată fără autorizaţie de construire şi în absenţa unor persoane competente să verifice dacă lucrările sunt corespunzător efectuate. Printre lucrări s-a numărat confecționarea și montarea unei balustrade metalice, care, la data de 24 noiembrie 2011, din cauza modului defectuos în care a fost realizată, s-a desprins parțial din elementele de fixare, sub greutatea unei persoane care a căzut peste ea.

Ca urmare a impactului, persoana respectivă s-a prăbușit în gol, pe pardoseala de la parterul imobilului, fapt ce a dus ulterior la moartea sa”, anunță procurorii.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Constanţa.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri