Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fost parlamentar, EXECUTAT silit de Camera Deputaților

Tuesday, 16 May 2017, 17:49 Sursă: REALITATEA.NET

De trei ani, Gelu Vișan a fost chemat în instanță ca să înapoieze ce nu-i aparține. Dar politicianul susține că ar fi lăsat aparatura respectivă în birourile parlamentare din Dolj, atunci când și-a încheiat mandatul. Gelu Vișan, fost deputat PD, ulterior PMP, este acuzat de Camera Deputaților că refuză să înapoieze mai multe obiecte electronice care aparțin statului, respectiv patru calculatoare, trei imprimate, două telefoane și un copiator, pe care acesta le-ar fi folosit în perioada 2008-2012. 

Politicianul trebuia să înapoieze statului electronicele după ce nu a mai reușit să obțină încă un mandat de deputat, însă Vișan susține că le-ar fi lăsat prin casele în care a avut loc activitatea biroului său parlamentar. 

"E complicat, înainte de a le lua, au mai spart unii prin case, s-a mai anunțat și poliția. Asta e, cand ești parlamentar, iți asumi.", spune Vișan. 

După trei ani în care Gelu Vișan s-a judecat cu reprezentanții Camerei Deputaților pentru achitarea valorii bunurilor respective, acesta este executat silit. 

"Am făcut demersuri pentru executarea silită a altor bunuri ale domnului Vișan. Ultima adresă pe care i-am transmis-o domnului executor este la începutul acestui an și înțeleg de la domnul executor că este în demersuri pentru recuperarea acestor sume.", spune Georgică Tobă, secretar general adjunct al Camerei Deputaților, potrivit ProTV.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL