Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Fost criminalist FBI, declaraţii cutremurătoare despre Mădălina Manole: "Asta este o crimă"

Wednesday, 27 July 2016, 18:05 Sursă: REALITATEA.NET

În condițiile în care autoritățile din România au deschis dosarul cu rezoluție „sinucidere”, criminalistul are câteva opinii surprinzătoare în acest sens.
 
„Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Era căsatorită, avea un copil și a fost găsită într-o dimineață după ce s-a sinucis în mod ostentativ, prin ingerarea unei cantități mari de otravă extrem de toxică. Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanți.
 
Sunt 4 moduri în care poți muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere și a patra – crimă. Eu le-am exclus pe primele trei și am fost de părere că asta nu este o sinucidere, așa cum au susținut ei. Asta este o crimă! Am să merg în România peste cateva săptămâni sau o lună pentru a mă întâlni cu Procurorul General al României, pentru că acest caz este unul atât de evident. De asemenea, mă voi întâlni cu jurnaliști, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.
 
Criminalistul exclude varianta sinuciderii și aduce și dovezi în favoarea afirmațiilor sale.
 
„Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nici o autoritate în România, așa că nu va pot spune să o faceți. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a mai spus Pete Klismet.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL