Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fost comisar-şef al Gărzii de Mediu, reţinut. Avea acasă culturi de canabis

Friday, 22 September 2017, 22:40 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit anchetatorilor, in locuinta celor doi au fost descoperite aproximativ 400 de plante de canabis, dar si un laborator de prelucrare a drogurilor.

"Au fost identificate si ridicate: 2 culturi in-door de droguri, o cultura out-door de droguri, aproximativ 400 de plante de canabis in diferite stadii de crestere si prelucrare, bunuri folosite la cultivare, crestere si prelucrare de droguri, bunuri si inscrisuri care dovedesc activitatea infractionala", informeaza DIICOT, intr-un comunicat de presa citat de ziare.com.

Drogurile erau destinate unor clienti de lux, care obisnuiesc sa participe la petrecerile din cluburile din judet.

"Dezvoltarea pietei a fost posibila datorita calitatii canabisului, procedeul de cultivare fiind realizat la standarde ridicate, fiind folosite instrumente si produse specifice culturilor in-door si out-door de droguri, procurate prin intermediul Internetului", se mai arata in comunicat.

Opt persoane au fost audiate in acest dosar, insa doar cei doi, tata si fiu, au fost retinuti. Ceilalti vor fi cercetati in stare de libertate. Cei doi urmeaza sa fie prezentati sambata, instantei, cu propunere de arestare preventiva.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL