Focuri de armă în Bacău! Un tânăr a tras cu un pistol deținut și introdus ilegal în țară

Monday, 25 July 2016, 19:19 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, bărbatul de 21 de ani a fost prins în trafic în timp ce conducea maşina proprietate personală, în urma unei sesizări făcute, prin numărul de urgenţă 112, după ce a tras cu pistolul pe strada Aprodu Purice, din municipiul Bacău, scrie News.ro.

În timpul percheziţiei făcute asupra autoturismului, poliţiştii au găsit o armă de calibru 9 mm, precum şi 37 de cartuşe de acelaşi calibru.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit că tânărul a achiziţionat arma din afara României şi a introdus-o ilegal în ţară. În timp ce se afla la plimbare cu maşina prin municipiul Bacău, bărbatul de 21 de ani a tras trei focuri în plan vertical cu pistolul menţionat pentru amuzamentul prietenilor”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă. Totodată, faţă de băcăuanul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de instituire a măsurii controlului judiciar.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri