Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Psihiatrul Florin Tudose spune adevărul ŞOCANT despre Robert Turcescu

Wednesday, 24 September 2014, 21:41 Sursă: REALITATEA.NET

”În continuare, starea s-a mai îmbunătățit, deși nu ne putem da seama, pentru că are ochii acoperiți și ni se pare că este ceva mai relaxat, însă, după cum spuneam și luni, senzația pe care am avut-o imediat, eu am analizat și conținutul absolut bizar și inautentic al discursului, respectiv aceleași teme, aceeași judecători care vin și îl judecă în mod special pe el, aceeași poziționare ”de buricul universului”. Nu este chiar o foarte mare diferență, dar atunci era sub o presiunea psihică mult mai mare. Nu știm de ce e generată și de ce unui post de televiziune i-a dat un interviu asemenător, dar mai relaxat (...) Acum, însă, noi nu vedem ochii, aceasta este o mare diferență, ochelarii aia nu ne lasă să vedem, de fapt,  mimica reală, de ce a recurs Robert la acei ochelari”, a spus medicul psihiatru.

Pe de altă parte, Florin Tudose consideră că Robert Turcescu nu a favorizat niciunul dintre candidații la Președinție, în cadrul dezbaterilor pe care le-a moderat, în 2009 și afirmă, totodată, că în momentul în care ”își va reveni la starea normală”, jurnalistul va fi ”uimit” de ce a putut să declare.

”Am urmărit și eu dezbaterile prezidențiale din 2009 și vă spun că nu am avut impresia că a favorizat sau dezavantajat vreunul din interlocutori. A adresat aceleași întrebări, ambilor interlocutori, alegerile au fost, însă, foarte diferite (...) Cred că în momentul în care își va reveni la starea normală, va fi și el uimit să vadă imagini, să analizeze discursul și o să fie uimit de ce a putut să facă”, a mai spus Florin Tudose.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL