Florin Roman: "Dăncilă n-a trecut în declaraţia de avere un ceas de aur, echivalent a 119 pensii"

Wednesday, 13 November 2019, 09:45, Sursă: REALITATEA.NET

Florin Roman, liderul deputaților PNL, susține că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere un ceas de lux Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, în valoare de peste 80.000 de lei.

Adaugă părerea ta

"Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorică Vasilica Dăncilă a incălcat legea prin faptul că a omis să treacă în declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamnă Dăncilă s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei.

Deşi pozează într-un candidat -sărac şi cinstit- că ideologul PSD, Ion Iliescu, doamnă Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-şi afişa opulenţă.

În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieste din muncă cinstită, doamnă Dăncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat în aur”, a precizat Florin Roman.

"Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămane apoi că doamnă Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor şi tu să huzuresti în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă inseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora, candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta doamnă Dăncilă?!”, a adăugat Roman.