Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu: ”Guvernul care va fi numit după alegerile generale va reduce dezechilibrele fiscale şi va continua să ofere un sprijin fiscal amplu”

Saturday, 05 December 2020, 10:32 Sursă: Realitatea.NET

”Agenţia de rating a apreciat nivelul moderat al datoriei publice.

Acest lucru denotă convingerea că guvernul care va fi numit după alegerile generale din decembrie va reduce dezechilibrele fiscale şi va continua să ofere un sprijin fiscal amplu care să încurajeze redresarea economică în 2021”, a spus ministrul.

”Agenția de rating Standard & Poor`s a apreciat nivelul scăzut al datoriei publice, dar și-au exprimat și convingerea că viitorul Guvernul care va fi numit va continua să încurajeze investițiile și scăderea datoriei publice.

Este evident pentru toată lumea că mesaje publice ale președintelui Klaus Iohannis și ale noastre au cântărit foarte mult în calificativul oferit de agenția de rating.

Agenția de rating atrage atenția și felicită Guvernul PNL, dar critică dur ultimii trei ani de guvernare PSD. Agenția de rating critică populismul și cheltuielile exagerate din guvernarea PSD”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL