Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu: "Acesta a fost primul an când Guvernul s-a împrumutat doar pentru investiții. Este o regulă de aur pe care Executivul a respectat-o. Mergeți la vot!

Sunday, 06 December 2020, 12:07 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

"143 miliarde lei este necesarul de finantare al Romaniei, dintre care 50 miliare de lei sunt datoriile mostenite, 30 miliarde de lei sunt facturi pe care trebuie sa le platim. Anul acesta este primul an in care Guvernul s-a imprumutat doar pentru investitii. Este o regula de aur pe care Executivul a respectat-o", a afirmat Citu, la finalul votului sau din Capitala. 

Ulterior, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ministrul a revenit, indemnandu-i pe romani sa iasa la vot si precizand care au fost motivele care l-au determinat sa mearga la urne: "Dragi români, mergeți TOȚI la VOT! Am votat pentru o Românie cu o economie puternică. O economie care să nu mai fie ocolită de investitorii străini. Am votat pentru o economie în care proprietatea privată este sfântă iar antreprenorul un erou. Singurul tip de economie care poate produce resursele necesare pentru investiții MAJORE în sănătate și învățământ. Am votat pentru o economie cu taxe mici și puține". Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL