Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Florin Călinescu vine cu o veste-şoc despre cine este adevăratul vinovat al tragediei de la Caracal

Wednesday, 31 July 2019, 10:45 Sursă: REALITATEA.NET

Florin Călinescu crede că Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă sunt oamenii care au creat mediul propice unor asemenea infracţiuni.

Citiţi şi:

Alex Dima de la Pro TV, despre legătura lui Florin "altă întrebare" Iordache cu cazul Caracal

"Nu ştim încă ce şi cum s-a desfăsurat toată nenorocirea din Caracal. Ce stiu eu este că dl. Viorica (n.r. - Dăncilă) e foaaarte activă în a găsi responsabilii din partea statului (pe care îl conduce) şi pe care să-i sacrifice, salvându-şi imaginea personală, de candidat la prezidenţiale şi pe urmă a partidului şi a Guvernului.

Dl. Viorica bagă sub preş faptul că e prim-ministru de UN AN şi JUMĂTATE şi a pus în practică TOT ce a dictat Livulică. În toate domeniile. În cazul de faţă a girat desfiinţarea Justiţiei îşi deprofesionalizarea ministerului de Interne. De la vârf în jos. Principalul vinovat odihneşte la pârnaie (n.r. - Liviu Dragnea). Următorul e dumneaei. Dumneaei trebuiă să-şi scrie demisia", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Liderul Partidului Verde, Florin Călinescu, susţine că are de gând să intre în cursa parlamentară încă din 2020, iar până în 2024 vrea să construiască un grup care să conteze în România.

Citiţi şi:

Care este versiunea bărbatului a cărui carte de vizită a fost găsită de AlexandraAlte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL