Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Firea, replică halucinantă pentru cei nemulțumiți că a interzis manifestările sportive pe Kiseleff

Tuesday, 26 July 2016, 11:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt un om care s-a educat, s-a format 20 de ani într-o familie de sportivi. Fostul meu soț, Dumnezeu să-l odihnească, antrenor de atletism, profesor de sport, Răzvan Firea a pregătit talente în acest domeniu. Mama sa, Elena Firea, profesor, antrenor cunoscut de toată lumea sportivă. Fostul meu socru, Victor Firea — campion. Așa că cred nu trebuie să primesc lecții de la o firmă privată care se încăpățânează să țină cinci persoane care să joace ceva pe Kiseleff blocând sute de mii de oameni care merg poate chiar la activități sportive", a spus Firea, la Palatul Parlamentului, în cadrul forumului ''Sportul — disciplină cheie pentru dezvoltarea personală''.

PRETURI BUNE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!

Ea a susținut că organizatorii, dacă doresc să promoveze sportul, nu ar trebui să se prevaleze de un anumit spațiu, ci să găsească soluții.

"Am devenit o persoană 'controversată' în București din punct de vedere al susținerii activității sportive pe bulevardul Kiseleff. (...) Când militezi pentru o activitate sportivă, găsești soluții pentru a desfășura acea activitate și nu te prevalezi doar de un spațiu sau altul. Dacă, în schimb, în spatele activității sportive sunt interese comerciale, intrăm într-o altă zonă", a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a precizat că face aceste declarații pentru că are "un of" și "au durut-o" acuzațiile că nu ar susține sportul, întrucât, a adăugat ea, l-a îndrăgit dintotdeauna și a crescut într-o familie de sportivi.

Sursa: agerpres.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL