Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Filmul "Star Wars: Trezirea forţei" va fi lansat în cinematografele din România

Monday, 14 December 2015, 17:06 Sursă: REALITATEA.NET

Pelicula este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de la episodul al şaselea al seriei, "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmul "Star Wars: Trezirea Forţei" este distribuit de Forum Film România, iar biletele s-au pus deja în vânzare în cinematografele partenere.

Din distribuţia celui de-al şaptelea episod al francizei fac parte, între alţii, Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac şi Simon Pegg.

"Star Wars" reprezintă o amplă saga despre spaţiul cosmic, iniţial conceput de George Lucas, şi care cuprinde aventurile unor variate personaje fantastice într-o galaxie îndepărtată, acum mult, mult timp. Seria a debutat cu un prim film în 1977, urmat de alte două, la o distanţă de trei ani fiecare, care au generat un adevărat fenomen internaţional, dând naştere unei bogate culturi a fanilor.

În spiritul popularităţii trilogiei, la peste un deceniu distanţă, a fost creată o continuare de trei episoade, a cărei acţiune se petrece înaintea primei serii. Încasările au fost pe măsura succesului: în 2008, la capătul a şase episoade, saga "Star Wars" adunase câştiguri de 4,3 miliarde de dolari, fiind a treia cea mai bine vândută serie cinematografică, după francizele "James Bond" şi "Harry Potter".


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL