Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fiica lui Gheorghe Dincă are câteva întrebări pentru autorități

Sunday, 25 August 2019, 12:36 Sursă: REALITATEA.NET

Daniela Dincă este singura dintre copiii lui Gheorghe Dincă, acuzat că a ucis cel puțin două fete, care a vorbit cu presa. De fiecare dată i-a luat apărarea părintelui său și a spus că a fost un tată bun și că nu a fost niciodată violent cu ea sau cu familia, în general.

“Vă spun, ca veterinar, e greu să arzi un animal, dar un om! De ce n-au intrat polițiștii în casă, de ce au așteptat mandat la poartă? Cât de greu e să dai un mandat?”, a spus ea pentru Libertatea.

Anchetatorii au ridicat deja peste 4.000 de obiecte din curtea suspectului Gheorghe Dincă, cel care a susținut că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu, au precizat surse judiciare, conform Antena 3.

Săptămâna viitoare, căutările se vor axa pe interiorul locuinței lui Gheorghe Dincă. Achetatorii vor scana pereţii casei, pentru a vedea dacă bărbatul în vârstă de 66 de ani a ascuns ceva în spatele lor.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) au dispărut după ce au făcut autostopul. Gheorghe Dincă este principalul suspect, dar autoritățile nu au fost în stare, până acum, să producă dovezi concrete.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL