Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

FIFA a amânat toate meciurile internaţionale prevăzute în luna iunie din cauza expansiunii pandemiei

Saturday, 04 April 2020, 12:00 Sursă: realitatea.net

Comunicatul FIFA precizează că grupul de lucru compus din conducători şi secretari generali ai FIFA şi ai tuturor confederaţiilor continentale, înfiinţat pentru a evalua consecinţele pandemiei de Covid-19, a aprobat o serie de recomandări la prima sa videoconferinţă, inclusiv cea privind amânarea tuturor meciurile masculine şi feminine prevăzute în luna iunie, o decizie luată încă de miercuri de UEFA, scrie Agerpres.

Grupul de lucru a recomandat de asemenea ca criteriile de eligibilitate pentru jucătorii turneului olimpic masculin de la JO 2020, amânat cu un an pentru 2021, din cauza coronavirusului, să rămâne neschimbate, cu jucători născuţi începând de la 1 ianuarie 1997 plus alţi trei jucători fără limită de vârstă. În ce priveşte înfiinţarea unui fond de urgenţă pentru a sprijini cluburile şi ligile aflate în dificultate, FIFA a stabilit ca fiecare confederaţie să desemneze câte o persoană pentru a coordona discuţiile pe acest subiect.

FIFA a reamintit în comunicat în actualul context dificil, sănătatea rămâne a fost mereu prioritatea nr. 1 şi primul criteriu în luarea deciziilor.

 

 

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-04 15:47:01
Unde e industria strategica !!!?

Va bucurati ca viermii ca somerii au devenit proxeneti, prostituate, capsunari, muncitori, ... si trimit miliarde anul vinzindu-se si prostituindu-se ca animalele cu toti nespalatii lumii !!! Criminalilor ...

2020-04-04 16:20:58
Emil Corh

Eu nu sunt de acord cu trimiterea preoților în șomaj tehnic și închiderea bisericilor de Paște.

Alte articole din: ACTUAL