Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Felix Bănilă, out? Nici ministrul Justiției nu e mulțumit de șeful DIICOT

Monday, 30 September 2019, 21:40 Sursă: REALITATEA.NET

Azi, la prânz, mama Luizei Melencu, Monica Melencu, și avocatul familiei, Tonel Pop, au fost în audieță la ministrul Justiției, Ana Birchall.

Mai devreme, cei doi au fost și în audiență la procurorul general, Bogdan Licu. La ieșirea din sediul IGPR, unde a fost pentru a i se preleva noi probe ADN, mama Luizei a izbucnit în plâns și a acuzat că a fost bruscată verbal de un comisar din cadrul IGPR, care l-a împiedicat pe geneticianul care preleva probe ADN să îi explice cum se fac testele.

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a fost ținta unui scandal mediatic după ce a anunțat-o personal pe mama Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, că fata ar fi moartă.

Chiar dacă Felix Bănilă nu poate fi driect demis de către ministru, fiind nevoie și de votul Secției pentru procurori din cadrul CSM, nu trebuie uitat că în această secție a CSM sunt tabere care nu vor să-l ajute pe actualul șef al DIICOT. Asta pentru că el a fost numit șef la Direcția Antimafia de către Tudorel Toader, un ministru aflat mai mereu în conflict cu procurorii. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL